The Tinka Card

Met de Tinka Card kun je in meer dan 10.000 bij fashioncheque aangesloten winkels shoppen en later betalen, zonder extra kosten. Perfect voor die aankopen die gewoon niet kunnen wachten. Met de Tinka card willen we dat jij je financieel gesteund voelt, op een verantwoorde manier.


 • Geen kosten

  Niemand houdt van extra en onverwachte kosten, wij ook niet! Daarom is de Tinka Card gratis, inclusief bezorging. Betaal in 14 dagen met 0% rente en geen verborgen kosten!

 • Binnen 90 seconden te gebruiken

  1. 1
   Download de Tinka app
  2. 2
   Log in of maak een account aan met je e-mailadres
  3. 3
   Scan de barcode op je kaart om deze te activeren
  4. 4
   Wij berekenen je persoonlijke shop limiet en je bent klaar om te shoppen!
 • Shop bij meer dan 10.000 winkels

  Met de Tinka Card kun je in meer dan 10.000 bij fashioncheque aangesloten winkels zoals Foot Locker, C&A, Omoda, Rituals and Hema. Maar er zijn nog veel meer winkels te ontdekken! Klik op de knop hieronder of ga naar de shop finder in de Tinka app om al je favoriete winkels bij jou in de buurt te vinden.

 • Slimmer uitgeven

  De Tinka Card geeft jou de kracht om slimmer met je financiën om te gaan. Voorkom financiële stress door je betaling op te delen en beheer al je betalingen in de Tinka app. Slim betalen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 • Zo werkt shoppen in de winkel

  Bij de kassa selecteer de fashioncheque optie en swipe of scan de barcode op je Tinka Card. Heb je een digitale Tinka Card? Dan scan je simpelweg de barcode van je digitale kaart in de Tinka App!

  Houdt er rekening mee dat sommige winkels je zullen vragen om de kaart te swipen bij de kassa, neem daarom altijd je fysieke Tinka card mee als je gaat shoppen.

  Het aankoopbedrag verschijnt automatisch als een factuur in de Tinka app, enige wat jij nog hoeft te doen is hem later te betalen.


Tinka Card functies

 • Digitale kaart

  Jouw digitale kaart is direct geactiveerd nadat hij aangemaakt is. Gebruik je telefoon om later te betalen. Klaar voor gebruik in slechts 90 seconden.

 • Weet wanneer je moet betalen

  Krijg een berichtje wanneer je moet betalen en beheer al je facturen en betalingen eenvoudig in de app.

 • Voel je veilig

  Jij wil dat je geld veilig is, dat begrijpen we. In de app kun je eenvoudig je kaart blokkeren en deblokkeren wanneer dit nodig is.

VEELGESTELDE VRAGEN

Nu shoppen en later betalen met Tinka is eenvoudiger dan ooit met de nieuwe Tinka card. Tinka is de leider in Nederland op gebied van achteraf betalen, met meer dan 65 jaar ervaring in de financiële wereld. Tinka is gestart als de financiële afdeling van Wehkamp en sinds 2021 zijn we een onafhankelijk bedrijf. Tinka's doel is om de meest verantwoorde en aanbevolen achteraf betaalprovider in Nederland en daarbuiten te worden en we vinden het belangrijk dat onze klanten zich financieel sterk voelen. Fashioncheque is een populaire giftcard gefocust op fashion, ontstaan in Nederland in 2008 en kan besteed worden bij meer dan 10.000 aangesloten winkels. Met de Tinka card - powered by fashioncheque heb jij nu de mogelijkheid om in de winkel te shoppen en tot wel 14 dagen later te betalen in al deze 10.000 aangesloten winkels. En dat alles zonder verborgen kosten of kleine lettertjes.

Heb je toch een vraag?

Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Onze vriendelijke, Nederlandse klantenservice team helpt je graag verder.

Neem contact op

Download Onze App

Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Download onze app in de Appstore of Google Play, meld je aan en gebruik de app al in 90 seconden!