JOUW FINANCIËLE SIDEKICK

Over Ons

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Tinka – jouw financiële sidekick. Dankzij onze financiële producten kunnen duizenden shoppers van verschillende (web)winkels hun aankopen doen. Of zij dit nou direct betalen, of pas later.

Als je wel eens iets bij Wehkamp bestelt, is er een grote kans dat we elkaar al eens ontmoet hebben. Wij verzorgen namelijk de betalingen voor Wehkamp, en dit doen we al sinds 1960! Vanaf begin 2019 bieden wij onze financiële diensten ook aan andere toonaangevende merken aan.

  1. Eerlijk

    Geen kleine letters. Geen verborgen kosten. Je weet altijd precies waar je aan toe bent.

  2. Helder

    Financiën zijn complex. Daarom maken wij onze producten zo simpel mogelijk, zodat ze begrijpelijk zijn voor iedereen.

  3. VERANTWOORD

    Het is belangrijk dat je zeker weet of krediet bij jou past. Wij controleren elke aanvraag en verifiëren jouw inkomen, maar zullen je nooit adviseren.

VERANTWOORD SHOPPEN

Wij doen er alles aan om te bepalen of onze financiële producten bij jou passen, maar jij weet dit natuurlijk zelf het beste. Zorg er dan ook voor dat jij je bewust bent van de gevolgen, dan kunnen wij samen garanderen dat het krediet verantwoord verstrekt wordt.

Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zo weet je zeker dat we onze zorgplicht 100% naleven en dat jouw kredietaanvraag altijd in goede handen is.