Tinka × Justdiggit

[object Object]

Ontketen de kracht van verantwoorde betalingen:
Samen vergroenen we Afrika en transformeren we de BNPL-sector!

Het bundelen van onze krachten

We hebben de handen ineengeslagen met het geweldige team van Justdiggit, we delen het doel om verantwoordelijk te handelen en een positieve impact te maken. Samen beginnen we aan een spannende reis om onze planeet af te koelen door de landschappen van Afrika te vergroenen.

Dat is niet alles…

Onze samenwerking gaat verder dan alleen zorg dragen voor het milieu. We willen de Buy Now Pay Later (BNPL) industrie veranderen en de meest verantwoorde achteraf betaalmethode van Nederland zijn.

Ons doel is dat elke klant die gebruik maakt van onze BNPL-diensten een gevoel van veiligheid en empowerment ervaart. Deze samenwerking met Justdiggit toont onze toewijding om een meer verantwoorde financiële sector te creëren.

 • 31,100

  bomen worden hersteld
 • 854 HA

  land dat wordt vergroend
 • 2,880

  mensen worden positief beïnvloed
 • 31,100 tonnes

  aan de CO2-uitstoot die wordt verminderd
 • 29 mil

   liter water dat wordt bewaard
 • 1 dorp

  dat positief wordt beïnvloed

onze impact

Voor elke lening die wordt afbetaald dragen wij en onze partners bij aan het vergroenen van Afrika en wordt er 8,5 vierkante meter land beplant. Wij zetten ons in om 853 hectare te vergroenen, dit staat gelijk aan de grootte van het centrum van Amsterdam.

Samen redden 
we de planeet

Shop bij deze partners om ons te helpen de planeet af te koelen, één betaling tegelijk.

Kijk voor het

[object Object]

logo bij het afrekenen!

Download Onze App

Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Download onze app in de Appstore of Google Play, meld je aan en gebruik de app al in 90 seconden!