Join Team Tinka

We verwelkomen graag nieuwe Tinkans in onze groeiende organisatie. We verwelkomen iedereen met evenveel enthousiasme.

Deze pagina is ook beschikbaar in het Engels.

Leer Tinka kennen

Leuk om je te ontmoeten! Wij zijn Tinka - jouw financiële sidekick. Wij geloven erin dat iedereen het verdient om zich financieel empowered te voelen. We bieden verschillende flexibele betaalopties aan die je helpen om nu te shoppen en later te betalen. We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de financiële sector en sinds 2021 bieden we onze diensten ook aan een steeds grotere groep online en offline verkopers.

 1. Onze visie

  Om de meest aanbevolen en verantwoordelijke aanbieder van uitgestelde betaalmogelijkheden te worden in zowel Nederland als het buitenland.

 2. Onze missie

  Met verantwoordelijkheidsgevoel, toewijding en zorg, betaalmethoden innoveren om tot een verantwoord record aantal verkopen te komen.

Waarom Tinka

 • Toegewijd

  Het is onze missie om de betaalindustrie beter te maken voor iedereen. We zijn dan ook niet bang om de boel een beetje op te schudden. Ook al zijn we het wel eens oneens, we maken een beslissing en staan daar volledig achter. In tegenstelling tot andere technologische bedrijven willen we snel handelen en problemen oplossen, zodat de hele industrie gezonder en gelukkiger wordt.

 • Integer

  Wij vertellen altijd de waarheid, zelfs als deze moeilijk is om te horen. We doen niet aan kleine lettertjes en zijn transparant over onze kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We geloven in eerlijke communicatie en transparantie. Zo blijven we integer tegenover onze klanten, partners en onszelf.

 • Niet bevreesd

  We innoveren elke dag en zijn niet bang om uit onze comfortzone te stappen. We houden van data en bruikbare inzichten en we omarmen nieuwe technologieën. Innovatie zit in ons DNA en deze superpower zetten we graag in. Je vindt ons buiten de gebaande paden en we nemen berekende risico’s die onze klanten ten goede komen.

 • Kundig

  Omdat we uit de retail komen, snappen we hoe belangrijk het is om je klanten echt te begrijpen. We maken beslissingen die ondersteund worden door wetenschappelijke data. Onze klanten erkennen onze deskundigheid waardoor ze steeds bij ons terugkomen.

 • Attent

  We zijn nergens zonder onze klanten. Ze zijn onze grootste verantwoordelijkheid. Het belang van de klant staat voorop. Wij zorgen er altijd voor dat wij verantwoordelijk en in het beste belang van onze klanten handelen. Wij willen doen wat juist is en dat laten we ook zien. We nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn er altijd voor de klant, in goede en slechte tijden. We investeren niet alleen in onze klanten, we nemen investering in onszelf net zo serieus.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij geloven dat je werk moet passen in het leven dat je wenst en voor jezelf hebt vormgegeven. Daarom bieden we al onze medewerkers een veilige en gezonde werkplek thuis, op Tinka HQ of bij een van onze co-working plekken. Aan jou de keus waar je het liefste werkt!

Wij gaan dat namelijk niet voor je beslissen: jij kiest hoe en waar je werkt, zoals het bij jou het beste past. Dat betekent dat er geen minimum of maximum stellen aan het aantal dagen dat je op kantoor moet komen. Je kunt zelfs vanuit een andere locatie of land werken als je dat wil. Enige wat je hoeft te doen is het met je manager en team te overleggen om het waar te maken!

Andere voorwaarden die we bieden:

 • We bieden salarissen die passen bij jouw ervaring, vaardigheden en de ‘markt’
 • Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar en 8,5% jaarlijks vakantiegeld. Dat betekent dat je elk jaar 8,5% van je salaris uitbetaald krijgt zodat je meer te besteden hebt tijdens je vakantie. (Typisch Nederlands);
 • We bieden een 2% eindejaarsbonus
 • We bieden een pensioenregeling aan, zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken.
 • Uitruilmogelijkheden voor extra vakantiedagen of reiskostenvergoeding
 • ‘Bring your own Phone regeling’; een mobiele telefoon regeling gebaseerd op jouw keus.
Volg Tinka op LinkedIn!
🙌