TINKA 'LOVE & LEARN' EVENT OP VALENTIJNSDAG

Tinka Updates

Op Valentijnsdag organiseerden wij het 'Love & Learn' event voor onze merchants en partners. Het evenement werd gehouden in de sfeervolle A'dam Toren in Amsterdam waar verschillende presentaties werden gehouden en de aanwezigen de mogelijkheid hadden om te netwerken & socializen.

Een van de hoofdonderwerpen tijdens het evenement was hoe wij ons inzetten om de uitgestelde betalingsindustrie te veranderen zodat deze beter wordt voor iedereen. Wij geloven dat we allemaal verliezen wanneer onze klanten problemen hebben met het betalen van hun rekeningen. Als we consumenten en merchants gemoedsrust kunnen geven bij uitgestelde betalingen, wint iedereen.

Dit betekent dat we onze verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat onze klanten het juiste product krijgen voor hun behoeften. Dit begint allemaal met transparantie. Over rentepercentages, over kosten en over het verlenen van krediet. Tinka wil hierin voorop lopen.

Onze visie is om de meest verantwoorde achteraf betaalmethode van Nederland te zijn. Met onze historische band met Wehkamp en de 60 jaar ervaring die daarmee gepaard gaat, kunnen we met recht stellen dat retail in ons DNA zit.

Ook de voordelen die Tinka heeft voor merchants kwamen aan bod. We willen meer verkopen stimuleren en de omzet van onze merchants verhogen door gebruik te maken van onze retailinzichten om een hogere winkelwagenwaarde en een hogere winkelfrequentie te realiseren.

We creëren 'nul voorraadrisico' als gevolg van ons snelle en 100% digitale onboardingproces voor consumenten. Het duurt slechts 90 seconden voordat nieuwe consumenten hun account kunnen activeren en gebruiken. Dit betekent dat onze merchants elk voorraadrisico vermijden.

Door Tinka te gebruiken, kunnen merchants zich dus concentreren op hun kernactiviteiten en hoeven ze zich geen zorgen te maken over het betalingsproces.

Een ander hoogtepunt was de presentatie van de nieuwe Tinka Hub. Dit is een portal voor merchants, die inzicht geeft in marketingcampagnes, bestellingen en automatiseringsmogelijkheden. De Tinka Hub is datagedreven en biedt duidelijke KPI's. Het biedt ook toegang tot de marketingmiddelen van Tinka, zodat merchants hun klanten beter kunnen bereiken en hun omzet kunnen verhogen.

Het evenement bevatte ook presentaties van verschillende externe sprekers. Wijnand Jongen (oprichter en CEO Thuiswinkel.org) gaf zijn keynote over de status van de retailmarkt. Hij wees erop dat de retailsector zich momenteel 'midden in een perfecte storm' bevindt en er kansen zijn in de markt, vooral voor bedrijven die zich kunnen aanpassen en nieuwe technologieën kunnen omarmen.

Een andere spreker was Frits Klein (Covince) die een presentatie gaf over de interactieve in-store training van Tinka. Deze training is bedoeld om winkelpersoneel te helpen begrijpen hoe Tinka werkt en hoe ze het beste kunnen communiceren met klanten die de Tinka card in de winkel willen gebruiken.

Tot slot gaf John Rensink van Amslod een presentatie over het gebruik van de Tinka card in de winkel, waarmee klanten hun elektrische fiets binnen 14 dagen kunnen afbetalen. Deze optie maakt een betaalbare aankoopbeslissing eenvoudiger voor de klant, wat voordelen en mogelijkheden biedt voor zowel de klant als de merchant.

Al met al was het 'Love & Learn' evenement een inspirerende en leerzame dag. Met de verschillende presentaties, netwerkmogelijkheden en inspirerende sprekers werd niet alleen kennis gedeeld, maar werden ook nieuwe verbindingen gelegd en relaties versterkt. Onze visie om de meest verantwoorde achteraf betaalmethode van Nederland te zijn kwam tijdens het event goed naar voren. Met de nieuwe Tinka Hub en de voordelen voor webwinkeliers willen we laten zien dat we ons blijven inzetten voor een optimale dienstverlening. Wij kijken met plezier terug op dit evenement en kijken nu al uit naar het volgende!

Wil je ons volgende evenement bijwonen? Registreer je dan hier.