KEYBOARD OF VERF VOOR JE BOOT?

Shopping2021-08-31

Wat hebben een gitaar, reddingsvest, kraan en spijkerbroek met elkaar gemeen? Tinka! Bij al deze producten is betalen met Tinka een optie. Je vindt ons steeds vaker in de check-out van verschillende webwinkels. Waar precies? Dat zetten we voor je op een rij in deze blogpost.WAAR BETAAL JE MET TINKA?

Heb jij al een Tinka-account? Je kunt dat ene account bij meerdere webwinkels gebruiken. Check zelf bij deze webshops welke Tinka betaalopties ze aanbieden en waar jij voor in aanmerking komt.

Round Music
Round Music is Tinka's nieuwste toevoeging. Een muziekwinkel vol muziekinstrumenten en alles voor audio, licht en geluid. In een volgende blog maken we uitgebreid kennis.

BCC
Bij BCC vind je alle elektronicaproducten die jouw leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maken. Deze elektronicaheld regelt zelfs de montage en reparatie voor je als je wilt!

Youfone
Mobiel en thuis online bereikbaar zijn, daarvoor ga je naar Youfone. De provider in sim only, tv en internet streeft ernaar om de beste telecomdiensten aan te bieden voor de scherpste prijs.

MarineDiscounter
Bezit je een boot? Dan ken je MarineDiscounter vast al. Hun online shop heeft het grootste maritiem aanbod voor scheepvaart, binnenvaart, offshore en watersport.

Wehkamp
Het grote online warenhuis voor mode en wonen met meer dan 2.500 merken waar je al meer dan 70 jaar kunt shoppen.

Sanitairwinkel
Ga je je badkamer vernieuwen? Dan heeft Sanitairwinkel wat je zoekt. In een van de acht showrooms of op hun webshop vind je inspiratie in de mooiste moodboards.

En er komt meer… houd onze socials in de gaten! Daar posten we de komende tijd veel nieuwe partnerwinkels.

Benieuwd hoe betalen met Tinka werkt? Check Tinka's betaalopties!