De Kracht van Achteraf Betalingen in Winkels: voor Bedrijven en Consumenten

Tinka Updates2023-06-19

De retailsector evolueert voortdurend om aan de behoeften van consumenten te voldoen. Een van de opkomende trends waar wij ons mee bezig houden zijn in-store achteraf betalingen. Deze nieuwe betaalmethode in de winkel heeft de aandacht getrokken van zowel retailers als consumenten vanwege de vele voordelen die het biedt.

In-store achteraf betalen stelt klanten in staat om hun aankopen direct mee naar huis te nemen zonder direct te moeten betalen. In plaats van het volledige bedrag meteen te betalen, kunnen consumenten ervoor kiezen om hun betalingen in termijnen te spreiden. Klanten kunnen genieten van de vrijheid om aankoopbeslissingen te nemen zonder financiële druk, waardoor de drempel om te kopen wordt verlaagd.

Deze nieuwe innovatie biedt retailers een nieuw betaalmiddel om de verkoop en conversie te stimuleren. Klanten zijn eerder geneigd om grotere aankopen te doen wanneer ze de kosten kunnen spreiden over meerdere termijnen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor upselling en cross-selling, waardoor de gemiddelde orderwaarde stijgt. Bovendien kan het aanbieden van deze flexibele betaalmethode de klanttevredenheid vergroten, wat leidt tot loyaliteit en herhaalaankopen.

Een ander voordeel van in-store achteraf betalen is het verminderen van retourzendingen. Omdat klanten de mogelijkheid hebben om het product eerst thuis te proberen voordat ze betalen, worden impulsieve aankopen die later worden teruggestuurd verminderd. Dit bespaart retailers niet alleen kosten en logistieke problemen, maar zorgt ook voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

Wij staan aan de voorhoede van deze in-store oplossing. Bij onze partners Rivièra Maison & Amslod kunnen klanten met hun fysieke of digitale Tinka card in de winkel hun product aanschaffen en binnen 36 maanden betalen met 0% of 11.9% rente (afhankelijk van de campagne). Dit zonder rente of andere verborgen kosten (zolang er op tijd betaald wordt). Tinka cards zijn gratis verkrijgbaar in de betreffende winkels en activatie duurt slechts enkele stappen.

Tinka begrijpt de behoeften en verwachtingen van zowel retailers als klanten en zijn hierdoor goed gepositioneerd voor de toekomst van in-store achteraf betalingen. Wij zullen aan deze propositie blijven bouwen en zijn klaar voor een succesvolle toekomst in de retailsector.

Ook interesse in onze in-store achteraf betaaloplossing? Neem contact met ons op!